Új szárny, 250 fős teremmel

Rendezvényeink


A Panzió régi szárnyának földszintjén 80-100 fős családi és vállalati rendezvények lebonyolítására alkalmas rendezvényterem helyezkedik el.

Az új szárny egy 250 fős rendezvényteremmel bővült 2010 májusában.

Jól felszerelt konyháink és felkészült vendéglátó ipari szakemberek szolgálják ki a betérő vendégeinket a nap bármely szakában. Étlapunkon megtalálható hagyományos és speciális ajánlatokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Diszkrét környezetet biztosítunk vállalati rendezvények rendezéséhez.

Vállaljuk kerti partik rendezését, hidegtálak készítését, állófogadások, esküvők, bankettek teljes körű lebonyolítását.

Menüajánlatunkat kérésükre megküldjük, vagy igény szerint egyénre szabottan állítjuk össze.

Horgász
Verbatanya Verbatanya Verbatanya
Verbatanya Verbatanya

Esküvői rendezvényszervezés

A Verba Tanya tökéletes esküvői helyszín Nyíregyháza közelében eldugott, nyugodt környezetben várja a házasodni vágyó fiatal párokat. Idilli helyszín, fenséges lakodalmas menü és kiváló kiszolgálás várja a házasodni vágyó ifjú párokat.

Az egyedi hangulat és felejthetetlen élmény garantált. Legyen szó akár szűkebb körű, kis esküvőről, vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, nálunk bármi megoldható. A helyszín akár 250 fő befogadására is alkalmas!

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, az is megoldható: a Tanya természetes környezete a sziget alkalmas a polgári szertartás megtartására.

A nagy nap hangulatának kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt! Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, különleges jellegéből adódóan sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillpartyval egybekötött mulatozás, tradícionális falusi lagzi, és még sorolhatnánk.

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk, melyet kiváló szakácsmester és csapata garantál. Nálunk a hagyományos-, és modern konyha kedvelői is megtalálják igényüknek megfelelő ételkínálatot.

A Verba Tanya méltó környezet, és jó választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek nagy napját. Az épület és a környezet varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

Az ifjú pár részére egy szobát ajándékként ajánlunk fel a nászéjszakára.