Rólunk

Üdvözöljük a Verba Tanyán, engedje meg, hogy bemutassuk Pihenő Parkunkat!

A VERBA TANYA egy 20 hektáros a Hortobágyi Nemzeti Park által regisztrált területen, a valóságban Nyíregyháza-Sóstó idegenforgalmi vonzáskörzetében, három kisebb telepóléssel körbehatároltan helyezkedik el. A szabolcsi tájra jellemzően, mint egy bokortanyaként 2001 évben került kialakításra.

Könnyen megközelíthető Nyíregyháza belvárosától mintegy 10-15 perces gépkocsi illetve autóbusz úttal az elmúlt években átadott nyíregyházi repülőtérre érkezve akár repülővel.

A szabadidőparkunk egész évben sokrétű szolgáltatást nyújt a hosszabb- rövidebb időre érkező vendégeknek. a 7 hektáros bőséges halállományú horgásztavak, a fajátszótér, fedett főző- sütőhelyek, a panzió szobái, és az éttermi rész tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt, mind az egyedül, illetve családjukkal érkező vendégeknek.

A hagyományos értékeket szem előtt tartva, magas színvonalon a hozzánk betérő alkalmi vendégeknek, a szervezett rendezvények látogatóinak, sokrétű szolgáltatásaink révén minden korosztály részére megfelelő kikapcsolódást biztosítani.

Reméljük, Önt is vendégünkként üdvözölhetjük majd!

Köszönjük érdeklődését!

 

Tekintse meg a Verba Tanyát Drón felvételünkről:

calendar_icon

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK

mobilmenuhide

MENÜPONTOK